δημιουργίες Γάμου & Βάπτισης από το 1978!
Μιλτιάδου 12, Περιστέρι Αττικής, τηλ. 210.5742.811 | |

Βάπτιση Kοριτσιού

Στις "δημιουργίες από το 1978" εκτός από τις δικές μας χειροποίητες μπομπονιέρες μπορείτε να βρείτε όλες τις μπομπονιέρες επώνυμων και καταξιωμένων εταιριών με τις οποίες συνεργάζομαστε εδώ και χρόνια!

Περισσότερα ›

Στο κατάστημα μας οι μακέτες των προσκλητηρίων για τη βάπτιση του παιδιού σας, δημιουργούνται σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και σύμφωνα πάντα με τη θεματολογία της βάπτισης.

Περισσότερα ›

Στις "δημιουργίες από το 1978" εφόσον επιλέξετε τη θεματολογία της βάπτισης (concept), αναλαμβάνουμε εμείς χειροποίητα να αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο  σε όλα τα στοιχεία ξεχωριστά το ύφος,αναδεικνύοντας το concept και δουλεύοντας πάντα με αγάπη και σεβασμό για τη ξεχωριστή μέρα της βάπτισης του παιδιού σας.

  Περισσότερα ›

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε πέρα από βαπτιστικά ρούχα και αξεσουάρ επώνυμων οίκων και τα δικά μας μοναδικά vintage,ρομαντικά βαπτιστικά φορέματα "i bimbi"!

  Περισσότερα ›

  Στις "δημιουργίες από το 1978" οι βαπτιστικές λαμπάδες είναι χειροποίητεςκαι φτιάχνονται σε συνοχή με το concept της βάπτισης του παιδιού σας.

  Περισσότερα ›

  Στο κατάστημας μας θα βρείτε κουτιά και τσάντες επώνυμων και καταξιωμένων εταιριών. Oποιοδήποτε κουτί ή τσάντα στολίζεται και μεταποιείται σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις!

  Περισσότερα ›

  Στις "δημιουργίες από το 1978" εκτός από τα συνηθισμένα μαρτυρικά, μπορείτε να βρείτε και τα δικά μας χειροποίητα ξεχωριστά μαρτυρικά  σε διάφορα σχέδια όπως και τα κουτάκια / τσαντάκια τους  τα οποία στολίζονται και μεταποιούνται σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις!

  Περισσότερα ›

  Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε έτοιμα θεματικά λαδόπανα και πετσετούλες όπως επίσης και να δημιουργήσετε τα δικά σας ξεχωριστά λαδόπανα!!!

  Περισσότερα ›

  Στις "δημιουργίες από το 1978" έχουμε τη δυνατότητα και συνήθως επιλέγουμε να δημιουργήσουμε το δικό σας χειροποίητο, ξεχωριστό, θεματικό βιβλίο ευχών από οποιοδήποτε υλικό ώστε να έχει συνοχή με το όλο concept της βάπτισης του παιδιού σας.

  Περισσότερα ›

  To top